Vervolg-paginaslider-koopmanimmink3B vervolg-paginaslider-koopmanimmink4 Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

uBox 1
Met Generatie Z, of Gen-Z zoals de Amerikanen dat zo lekker vlot zeggen, wordt een groep jonge mensen aangeduid die de consumenten van de nabije toekomst worden.

Zij hebben samen met Toyota alvast hun ideale auto ontwikkeld: de uBox Concept. 

uBox 2

Het is voor het eerst dat er een nieuwe Toyota is ontwikkeld in de Amerikaanse staat South Carolina. Dat komt doordat daar de Clemson University’s International Center for Automotive Research (CU-ICAR) is gevestigd. Het is op deze plek waar een groep afstudeerders samen met Toyota Motor North America de afgelopen twee jaar aan een uniek voertuig heeft gewerkt. Het is een innovatief, flexibel te gebruiken auto geworden, die speciaal is gericht op de wensen en behoeften van Gen-Z.

uBox 3

Deep Orange
De samenwerking van CU-ICAR en Toyota, die de geheimzinnige projectnaam Deep Orange kreeg opgespeld, daagt studenten uit om elke afzonderlijke stap in de conceptie van een nieuwe automobiel te doorgronden. Van het uitvoeren van marktonderzoek tot het maken van design-studies en van de technische ontwikkeling tot het overgaan tot serieproductie. Dat laatste is niet gebeurd, omdat de auto die is ontwikkeld een eenmalig product is. Een heuse concept car, dus. "Deep Orange is als een automotive boot camp voor de studenten, die wij zonder de hulp van Toyota nooit hadden kunnen realiseren", aldus een professor van CU-ICAR.

uBox 4

Bewust opvallend
De Toyota uBox Concept kenmerkt zich door verregaande multifunctionaliteit. Je kunt er naar behoefte in werken én ontspannen. Het uiterlijk is bewust heel opvallend, omdat Gen-Z zich graag wil onderscheiden van de massa. Het interieur is op verschillende manieren in te richten, zodat de bezitter even gemakkelijk vrienden kan meenemen als lading kan vervoeren en naar believen van zijn auto een kantoor of een woonkamer kan maken. Het interieur is naar eigen idee in te richten, deels met onderdelen die je zelf 3D kunt printen. Uiteraard kunnen alle vrienden online meekijken en advies geven.

uBox 5

Puur elektrisch
Opvallend is dat de aandrijving geheel elektrisch is en niet hybride - Toyota's stokpaardje. De studenten kozen onder meer voor elektrisch, omdat de auto dan geen uitstoot heeft en er lekker grote accu's aanwezig zijn om alle smartphones en andere elektronische apparatuur van stroom te voorzien, zonder dat daar een stationair draaiende motor aan te pas moet komen. En geef ze eens ongelijk.

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf koopman immink

Albert Soncklaan 4
1701 BX Heerhugowaard

Tel : 072-5712710
E-mail: info@koopmanimmink.nl

Openingstijden

staticmap

volg ons op facebook

footer-voordelig-veilig

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.