Vervolg-paginaslider-koopmanimmink3B vervolg-paginaslider-koopmanimmink2 vervolg-paginaslider-koopmanimmink1 vervolg-paginaslider-koopmanimmink4

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

18 10 2016 foto1aWanneer je als bedrijf iets tastbaars voor het milieu wilt doen, is er meer nodig dan extreem zuinige auto's bouwen. Daarom ondersteunt Toyota het wereldwijde onderzoek naar uitstervende plantensoorten. Dat komt onder meer tot uiting in de prachtige Royal Botanic Gardens in Engeland. 

18 10 2016 foto2a Toyota ondersteunt sinds kort het werk van de Plant Assessment Unit ('planten beoordelingseenheid', afgekort: PAU) in de Britse plaats Kew. Dit PAU is een nieuw onderdeel van de Royal Botanic Gardens, de koninklijke botanische tuinen, en richt zich op het versneld in kaart brengen van plantensoorten die met uitsterven worden bedreigd. Het werkterrein is niet alleen de overkant van de Noordzee, maar de hele wereld.

18 10 2016 foto3a Informatiebron
De medewerkers proberen te achterhalen door wie of wat de kwetsbare plantensoorten worden bedreigd. Zo zoeken zij uit of de soorten ten prooi vallen aan bijvoorbeeld virussen die de kop opsteken, klimaatverandering of het verlies van de natuurlijke habitat. Door hierover informatie in te winnen en te delen, is de eenheid een belangrijke informatiebron voor de partijen die zich inspannen om de plantensoorten voor verdwijning te behoeden.

18 10 2016 foto4a 28.000 soorten
Het werk van PAU wordt gesponsord door Toyota, en wel als uitvloeisel van de overeenkomst die Toyota Motor Corporation (het hoofdkantoor in Japan) voor een periode van vijf jaar heeft gesloten met de International Union for Conservation of Nature. Dit IUCN heeft een 'rode lijst' van bedreigde soorten opgesteld en die telt maar liefst 28.000 namen lang. En denk niet dat het zomaar om wat planten gaat, want het betreft hier onder meer talloze (bronnen voor) voedingsmiddelen voor mensen.

18 10 2016 foto5a Harmonie met natuur
Het partnerschap met de IUCN is een voornaam onderdeel van de Toyota Environmental Challenge 2050. Dit is een langetermijnprogramma waarin Toyota doelen omschrijft die de impact van hun wereldwijde producten en activiteiten op het milieu significant moet verminderen. Het ultieme streven is naar een maatschappij die in volstrekte harmonie leeft met de natuur.

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf koopman immink

Albert Soncklaan 4
1701 BX Heerhugowaard

Tel : 072-5712710
E-mail: info@koopmanimmink.nl

Openingstijden

staticmap

volg ons op facebook

footer-voordelig-veilig

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

  • AVERUS Financial Services
  • BOVAG Autoverzekering
  • Nationale Auto Pas

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.