Vervolg-paginaslider-koopmanimmink3B vervolg-paginaslider-koopmanimmink2 vervolg-paginaslider-koopmanimmink1 vervolg-paginaslider-koopmanimmink4

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PROACE 1Toyota presenteert een geheel nieuwe reeks bestelauto's, onder de vertrouwde naam PROACE. Het nieuwe model wordt gebouwd in een groot aantal verschillende uitvoeringen, die vanaf juni gefaseerd op de Nederlandse markt komen.

PROACE 2

Toyota en bestelauto's was tot voor enkele jaren een vanzelfsprekende combinatie. De levering stokte even toen de Japanse modellen niet optimaal meer voldeden aan de wensen van Europese klanten.
Toyota hervatte zich daarna met de vorige PROACE-generatie, die nu wordt opgevolgd door een geheel nieuw en zeer innovatief model. Deze PROACE is van bumper tot bumper op Europese omstandigheden afgestemd. Een winnaar in de dop, zo gezegd.

PROACE 3

Meeste laadvolume
De nieuwe PROACE komt in een groot aantal verschillende configuraties beschikbaar, zodat hij aan de meest uiteenlopende vervoerswensen tegemoetkomt. De reeks begint met de PROACE Compact. Deze heeft met 460 cm de kleinste carrosserie, terwijl hij alsnog aanzienlijk meer laadvolume biedt dan de concurrentie (4,6 m3 tegen gemiddeld 3,9 m3). En over Europese gebruikseisen gesproken: er passen twee Europallets in. De chauffeur kan in de ruime cabine twee passagiers meenemen. Handig!

PROACE 4

Worker en Dubbel Cabine
Een stuk groter zijn de PROACE Worker en Long Worker, zoals de lange en extra lange uitvoeringen heten. Deze versies hebben laadvolumes tot 6,6 m3 en naar keuze gesloten achterdeuren, achterdeuren met glas of een achterklep en één of twee schuifdeuren. Daarnaast is er de PROACE Worker Dubbel Cabine, die vijf tot zes zitplaatsen heeft. Deze versie is geschikt om met collega's naar een klus te rijden, terwijl hij zich op andere momenten bewijst als comfortabele en zeer riante auto voor het gezin van de ondernemer. Dit is de reden waarom de Dubbel Cabine in liefst vijf luxegradaties leverbaar wordt. Als laatste model noemen we de PROACE Truck. Dit is een lichte bedrijfswagen met een enkele cabine en een open, naar wens kiepende laadbak.

PROACE 5

Euro 6 dieselmotoren
De PROACE wordt geleverd met nieuwe D-4D-F Euro 6 dieselmotoren van 1,6 en 2,0 liter. Ze leveren 95 tot maar liefst 180 pk, hebben een uitstoot vanaf 133 tot 155 g/km en een verbruik van 5,1 tot 5,9 l/100 km. Het laadvermogen bedraagt afhankelijk van de uitvoering 1.000 tot 1.400 kg. Er is keuze uit een handgeschakelde en een automatische transmissie. Goed nieuws voor ondernemers: de PROACE hoeft slechts eenmaal per jaar c.q. elke 40.000 kilometer terug naar de VETOS Dealer voor onderhoud.

 

Actueel

 • Pech onderweg

  14-08-2019

  Niets is zo frustrerend als pech hebben tijdens je vakantie... 


  Dan wil je maar 1 ding, dat het zo snel mogelijk wordt opgelost . Met de VETOS

  ...

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf koopman immink

Albert Soncklaan 4
1701 BX Heerhugowaard

Tel : 072-5712710
E-mail: info@koopmanimmink.nl

Openingstijden

staticmap

volg ons op facebook

footer-voordelig-veilig

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

Onze Partners:

 • AVERUS Financial Services
 • BOVAG Autoverzekering
 • Nationale Auto Pas

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.