Vervolg-paginaslider-koopmanimmink3B vervolg-paginaslider-koopmanimmink4 Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

prius-1Ruimer, zuiniger, veiliger en geavanceerder dan ooit tevoren: Toyota levert met de nieuwe Prius een technisch meesterwerk af.

 

De vierde generatie van wat gerust een van de belangrijkste auto's ter wereld mag worden genoemd, is in alle opzichten indrukwekkend.

prius-2

Op de persdag van de autotentoonstelling IAA in Frankfurt (15 september) kan de wereld de nieuwe Prius voor het eerst live zien. Voorafgaand aan dat moment heeft Toyota al enkele details vrijgegeven, en die zijn om de technische vingers bij af te likken! Exacte specificaties zijn nog niet genoemd, maar de nieuwe Prius belooft de zuinigste hybride auto ter wereld te worden, zelfs in de versie die niet met de stekker wordt opgeladen. Met name het verbruik op de snelweg zou beduidend lager zijn, wat goed nieuws is voor zakelijke kilometervreters.

Nieuwe motor, krachtiger accu 
De Prius krijgt een nieuwe, super geavanceerde benzinemotor. Technici zullen versteld staan van het feit dat de thermische efficiëntie maar liefst veertig procent bedraagt, de hoogste waarde ter wereld. Dit betekent dat een groter gedeelte van de energie die in een liter benzine zit wordt omgezet in prestaties en dat er minder verloren gaat als warmte. Verder komt er een compacter, maar krachtiger accu in de auto. Toyota belooft meer rijdynamiek en stabiliteit, met dank aan een geheel nieuw onderstel. Dit is op zijn beurt verbonden met een nieuw, modulair platform (Toyota New Generation Architecture, TNGA) waarop Toyota in de toekomst verschillende nieuwe modellen zal bouwen. Een belangrijk kenmerk van dit platform is het lage zwaartepunt.

prius-5

Toyota Safety Sense 
standaard Met standaard Toyota Safety Sense aan boord, is de Toyota Prius veiliger dan ooit. Het pakket actieve veiligheidssystemen is uitgebreid met voetgangersdetectie en Adaptive Cruise Control (ACC). Het bestaat verder uit een Pre-Collision System (PSC), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) en Road Sign Assist (RSA).

Gedurfd en vernieuwend design 
De nieuwe Prius is direct herkenbaar als een nieuwe generatie van dit belangrijke model van Toyota. De carrosserie heeft opvallende details, die een familieband aanduiden met Toyota's waterstofauto, de Mirai. Het interieur ziet er door de toegenomen symmetrie wat rustiger uit dan voorheen, maar het hightech karakter is gebleven. Het is nog niet duidelijk wanneer de Prius precies naar Nederland komt. Eerst maar eens Frankfurt afwachten, waar Toyota nog twee belangrijke hybride's toont: de RAV4 Hybrid en de C-HR Concept die er zijn wereldpremière beleeft.

prius-6

Actueel

 • Zo goed gaat het met Lexus

  18-02-2020

  Met Lexus gaat het voor de wind. Einde bericht? Uiteraard niet, want het is aardig om eens naar de mondiale prestaties te kijken van dit bijzondere

  ...

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf koopman immink

Albert Soncklaan 4
1701 BX Heerhugowaard

Tel : 072-5712710
E-mail: info@koopmanimmink.nl

Openingstijden

staticmap

volg ons op facebook

footer-voordelig-veilig

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

Onze Partners:

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.