Vervolg-paginaslider-koopmanimmink3B vervolg-paginaslider-koopmanimmink4 Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

15 02 2019 1

De gloednieuwe Toyota RAV4 is gearriveerd, alle reden om eens een nadere blik op deze bijzondere nieuwkomer te werpen. De auto schept extra hoge verwachtingen, omdat Toyota het concept van de middenklasse SUV feitelijk heeft uitgevonden - in 1994 al, met de auto die toen nog FunCruiser heette.

15 02 2019 2

Toyota zegt dat de pioniersgeest van toen voortleeft in de nieuwste versie van de RAV4. Hij is dankzij een nieuw platform op alle fronten lichter dan de vorige versie, met een laag zwaartepunt en 57 procent meer stijfheid. Dat maakt de auto extra comfortabel en dynamisch. Hij is ook ruimer geworden, maar vanbuiten toch niet groter. Wel stoerder, wat komt door het lagere dak, de grotere bodemvrijheid en het feit dat de wielen verder op de hoeken van de auto zijn geplaatst.

15 02 2019 3

De krachtige uitstraling van de buitenzijde is ook vanbinnen doorgevoerd. Wel zien onder meer kwalitatief hoogwaardige materialen (soft-touch, noemt Toyota dat). Het instrumentenpaneel is rustig van opzet, met een slimme verdeling van bedieningsfuncties tussen hoog en iets lager geplaatste knoppen en toetsen.

15 02 2019 4

De nieuwe standaardmotor is een 2,0-liter viercilinder van 175 pk met handbak of automaat. Ook nieuw is de 2.5 High Power Hybrid met een gecombineerd vermogen van 218 pk voor de 2WD-versie; met vierwielaandrijving (AWD-i) is dit 222 pk. Die laatste is echt heel vlot: 0-100 km/h in 8,1 seconden.

15 02 2019 5

De intelligente vierwielaandrijving AWD-i is dankzij elektromotoren op de voor- en achteras compacter dan conventionele, mechanische vierwielaandrijving. In combinatie met AWD-i is het trekgewicht 1.650 kg. Het AWD Integrated Management (AIM) is in staat om de stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, gasrespons, transmissie en overbrenging af te stemmen op de gekozen rijmodus NORMAL, ECO of SPORT.

15 02 2019 6

Er is nog veel meer innovatie. Zoals een camera en radarsysteem die voor het eerst tot 80 km/h zowel overdag als ‘s nachts voetgangers herkennen en fietsers overdag. Daarnaast is Toyota Safety Sense 2 in staat om tot snelden van 180 km/h de impact van een aanrijding te verkleinen. Reageert de bestuurder niet, dan is er Autonomous Emergency Braking om de auto tot stoppen te brengen en de impact te verkleinen.

15 02 2019 7

Een prachtige vinding is Smart Rear View Mirror, een digitale binnenspiegel met de mogelijkheid om te switchen naar camerabeeld als het zicht naar achteren geblokkeerd is.

Het maakt onderdeel uit van het Innovation Pack op de tijdelijk leverbare First Edition.

15 02 2019 8

Mede door het innovatieve TNGA-K platform groeide de bagageruimte naar 580 liter (achterbank opgeklapt). Dankzij de volledige vlakke laadvloer en in delen neerklapbare achterbank (60:40) is het de diepste bagageruimte (1.015 mm) in deze klasse.

15 02 2019 9
Het innovatieve karakter van de nieuwe RAV4 vertaalt zich ook naar de Connected Services, een standaardvoorziening op de nieuwe Toyota RAV4. Hiermee kan de bestuurder via een smartphone-app navigatieroutes, parkeerlocaties, statistieken en onderhoud opvragen. Om het zicht rondom te verbeteren, is de nieuwe RAV4 ook uit te rusten met de Panoramic View Monitor.

15 02 2019 10

De RAV4 2.0 VVT-iE 2WD is vanaf heden leverbaar vanaf een zeer concurrerende € 34.995. De RAV4 2.5 High Power Hybrid 2WD start bij € 39.995. De versie met vierwielaandrijving arriveert in mei.

 

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

 

Actueel

 • Zo goed gaat het met Lexus

  18-02-2020

  Met Lexus gaat het voor de wind. Einde bericht? Uiteraard niet, want het is aardig om eens naar de mondiale prestaties te kijken van dit bijzondere

  ...

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf koopman immink

Albert Soncklaan 4
1701 BX Heerhugowaard

Tel : 072-5712710
E-mail: info@koopmanimmink.nl

Openingstijden

staticmap

volg ons op facebook

footer-voordelig-veilig

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

Onze Partners:

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.