Vervolg-paginaslider-koopmanimmink3B vervolg-paginaslider-koopmanimmink2 vervolg-paginaslider-koopmanimmink1 vervolg-paginaslider-koopmanimmink4

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Toyota opent hybride skatepark

 27 09 2018 1

Een hybride Toyota is wereldwijd bekend, maar een hybride skatepark duidelijk nog niet. Logisch, want Toyota heeft in Rome zojuist het eerste ter wereld geopend. Kenmerk is de toegankelijkheid en bruikbaarheid voor iedereen die zich - al dan niet vrijwillig - op wielen voortbeweegt.

27 09 2018 2

De realisatie van het skatepark maakt deel uit van Toyota’s mondiale transitie van een automobielproducent naar een leverancier van mobiliteit. Daarom heeft het zich verbonden aan de Olympische en Paralympische Spelen en maakt het zich sterk voor de campagne Start Your Impossible. Kern van de zaak is dat Toyota iedereen wil helpen om mobiel te zijn. Kunnen gaan en staan waar je wilt, is immers een essentiële voorwaarde voor vrijheid.

27 09 2018 3

Toyota Wheel Park
Toyota’s blik reikt inmiddels alweer een stuk verder, zo blijkt uit nieuwe initiatieven als de Universal Street Games en het Toyota Mobility Project. Een nieuw onderdeel is het in Rome geopende Toyota Wheel Park. Dit project wil ‘de kracht van het wiel’ gebruiken om mensen ertoe te bewegen om meer in contact te treden met elkaar en met hun omgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat ook zij die een rolstoel of ander hulpmiddel nodig hebben voor hun persoonlijke mobiliteit, in staat worden gesteld om te kunnen meedoen.

27 09 2018 4

WheelChair Moto Cross
Toyota’s Wheel Park in Rome biedt ruimte aan diverse Freesports, zoals BMX (Bicycle Moto Cross), de nieuwe olympische sport Skateboarding en één van de jongste sporten ter wereld: WCMX (WheelChair Moto Cross). Want ja, het is inderdaad de bedoeling om met rolstoel en al dezelfde soort capriolen uit te halen als de waaghalzen met hun skateboards en crossfietsen! Toyota vindt dit soort ‘wielsporten’ belangrijk, omdat ze op een heel creatieve manier gebruikmaken van een vervoermiddel dat feitelijk is ontwikkeld om van A naar B te komen.

27 09 2018 5

BNKR
Toyota’s nieuwe skatepark maakt onderdeel uit van BNKR (‘Bunker’) in Rome, dat lokaal een unieke skateboard-cultuur heeft veroorzaakt. Het complex heeft een belangrijke sociale functie. Toyota heeft daarbij speciale aandacht besteed aan het verwijderen van alle mogelijke barrières voor deelname. Letterlijk en figuurlijk.

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf koopman immink

Albert Soncklaan 4
1701 BX Heerhugowaard

Tel : 072-5712710
E-mail: info@koopmanimmink.nl

Openingstijden

volg ons op facebook

footer-voordelig-veilig

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

  • AVERUS Financial Services
  • BOVAG Autoverzekering
  • Nationale Auto Pas

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.