Vervolg-paginaslider-koopmanimmink3B vervolg-paginaslider-koopmanimmink4 Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

28 07 2018 1

Eindelijk, eindelijk… na jaren van proberen is het Toyota gelukt om de 24 uur van Le Mans te winnen. En hoe: de Toyota TS050 HYBRID’s reden naar de eerste én de tweede plaats in het totaalklassement. Daar mogen we best nog even van nagenieten.

28 07 2018 2

Ga er maar aan staan: een etmaal lang het gas op de plank, dwars door de koele, maar inktzwarte nacht, een paar uur later weer in de hitte van de ongenadige zomerzon. Het materiaal bleef heel, zoals verwacht. De twee Toyota’s lieten geen steken vallen en de bemanningen al evenmin. Als een Zwitsers uurwerk - of moeten we zeggen met Japanse precisie - raffelden de twee Toyota’s ronde na ronde af, op jacht naar het grootste aantal afgelegde ronden.

28 07 2018 3

5.276 km
Het resultaat tekende zich na 24 uur volgas racen af; Toyota nummer 8 bereikte een schitterend resultaat door 388 maal de 13,6 kilometer lange baan te ronden, wat neerkomt op 5.276 kilometer. Toyota nummer 7 kwam met een bijna hetzelfde resultaat over de finish. De winnende wagen van Sébastien Buemi, Kazuki Nakajima en Fernando Alonso was de eerste van een reeks van 47 auto’s die Toyota door de jaren heen in Le Mans aan de start bracht. De resultaten bleven tot nu toe beperkt tot zes podiumplaatsen. Ditmaal is de hoogste eer behaald, waarbij Kazumi bovendien glorieert als de eerste Japanse coureur die wint met een auto van een Japans merk.

28 07 2018 4

Stop-and-go
De race had het gewenste resultaat, maar dat is niet zonder slag of stoot tot stand bereikt. Toyota nummer 8 moest twee stop-and-go-penalty’s ondergaan, wagen nummer 7 kreeg er één aan de broek, beide als strafmaatregel wegens vermeende onregelmatigheden op de baan. Problemen met de brandstof in de slotface van de race noopten nummer 7 om de leiding in de wedstrijd over te dragen aan Toyota nummer 8, die daardoor met twee ronden voorsprong over de finish ging.

28 07 2018 5

Snel en sterk
Natuurlijk was Akio Toyoda - als CEO van Toyota én als autosportliefhebber - er als de kippen bij om het team te feliciteren: “In het begin dachten wij dat we konden winnen als we de snelste auto zouden bouwen. Dat bleek niet juist te zijn. We moesten ook het sterkste team zijn. Dit jaar kregen we dat voor elkaar. Hulde aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen!”

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf koopman immink

Albert Soncklaan 4
1701 BX Heerhugowaard

Tel : 072-5712710
E-mail: info@koopmanimmink.nl

Openingstijden

staticmap

volg ons op facebook

footer-voordelig-veilig

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.